Izuzetno smo ponosni na naš Networking tim!

Ponosni smo što smo stekli ovaj prestižni status, koji nam omogućava suradnju s Arista Networks, vodećim svjetskim dobavljačem rješenja za mrežne tehnologije.
Kontinuirano pratimo svjetske tehnološke trendove kako bismo pronašli najbolje tehnološka rješenja za specifične korisničke potrebe.
Korisnici danas  zahtijevaju modernu mrežu koja je predvidljiva, što je više moguće automatizirana i prilagodljiva za  različite zahtjeve povezivanja i radna opterećenja koja trebaju raditi na jednoj mreži.

Radujemo se što ćemo zajedno s Arista Networksom pružiti vrhunsku podršku našim klijentima i osigurati im najbolje mrežne proizvode i usluge. 🚀

Arista Authorised Partner

Arista Networks je pionir u isporuci softverski definiranih rješenja za mreže u oblaku za velike podatkovne centre i računalna okruženja. Njihove nagrađivane platforme nude brzinu Etherneta od 10 do 100 gigabita po sekundi i obuhvaćaju sve od složenih preklopnika do naprednih rješenja za umrežavanje u oblaku i umjetnu inteligenciju. Arista je također poznata po niskoj potrošnji energije i visokoj gustoći preklopnika, a njihova tehnologija podržava zahtjevna okruženja podatkovnih centara, uključujući financijske usluge, medije, biotehnološka istraživanja i računalstvo u oblaku.  Korisnici Arista rješenja su prestižne tvrtke,  uključujući globalne kompanije rangirane u Fortune 500.

 

Kad govorimo od mrežama, cilj nam je nastaviti razvijati ekspertizu i mrežna rješenja za podatkovne centre, a partnerstvo s tvrtkom Arista Networks  je logičan odabir na putu ka još jačem pozicioniranju tvrke Axians na području mrežnih rješenja